Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

"Tog ramt af genstand på Storebæltsbroen" (Generelt)

af kme, 3/1 2019, 16:16 (1902 dage siden) @ Henrik Hansen

Traileren er ikke nødvendigvis faldet af vognen, man kan godt forestille sig den har hængt ud over siden. Det opdager lokomotivføreren på lyntoget og der indledes en farebremsningen, som passagerne oplever som gnister pga. magnetskinnebremsen.

Traileren rammer nu lyntoget i venstre side og bliver herved separeret fra godsvognen og det er først her skaderne sker på de øvrige godsvogne, da der ikke er plads til en trailer imellem godstog og lyntog. Grunden til der ikke ses skader på andet end de 5-6 første vogne i godstoget, er at traileren efterhånden er sønderdelt pga. kollisionen, at der nu er tilstrækkelig plads til at resten af godstoget kan passerer.

En ganske udmærket forklaring på nær et punkt: Hvordan havner trailerhjulene i fronten af IC4? Hvis traileren er væltet på godsvognen og hælder ud til venstre vil hjulene sidde bagest. IC4's front rammer så først forenden af den lænende trailer og skal så skal bagenden af trailerne svinge 180 grader rundt nærmest momentant. Det har jeg det lidt svært ved at forstå.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak