Dårligt nyt for pendlerne på Lille Syd (Generelt)

af Lasse Toylsbjerg-Petersen, torsdag 12. december, 2019, 10:24 (512 dage siden) @ Gæst42


Skriver leverandøren der gik glip af 350 mio. ;-)

350 mio??? Hvilken planet er du fra?
Når det er sagt så er Bombardiers overskudsgrad generelt omkring 8% - og iøvrigt generelt op til 25% lavere end de andre "store" leverandører. Overskudsgraden ligger i den lave ende i forhold til sammenlignelige brancher, for Jernbanen er oftest kendetegnet ved, at køberne ikke har penge nok til det de gerne vil, mens sælgerne ikke kan sælge til den pris køberen har råd til.

Jeg bliver virkelig så træt af, at uvidende folk trækker "monopol"-kortet eller kaster om sig med absurde priser (uanset leverandør eller køber). Der er ikke noget pres på at Bombardier i Danmark skal tjene vilde penge - vi tjener det vi skal - og hverken DSB eller BDK er de største kunder, og medarbejdernes kompetencer efterspørges i andre lande.

Og selv om det lyder "corny", så tilbyder vi altså primært at hjælpe i Danmark, fordi den danske jernbane virkelig trænger til hjælp. Det gør vi naturligvis ikke gratis. Men istedet for at slynge om sig med påstande, ville det være rart, om nogle tog sig en kop kaffe (jeg byder gerne) inden man kastede sig ud i noget, som man basalt set ikke ved nok om.

Mange hilsener

Lasse


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Eventyrlige Rejseberetninger

Eventyrlige Rejseberetninger
Pris 170 kr.

Læs mere
Københavns Frihavns-Aktieselskab
Københavns Frihavns-Aktieselskab

Historien om Københavns Frihavn med fokus på det rullende materiel fra 2-koblede damplokomotiver over Triangel traktorer til tidligere DSB MH rangerlokomotiver. I artiklen er der endvidere links til mange billeder af materiellet.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen