Infrastruktur plan (Generelt)

af mikedk2100, tirsdag 14. januar, 2020, 10:33 (291 dage siden) @ Svend

Jeg blev meget overrasket, da Mette Frederiksen blev spurgt om planer på mandags pressemøde, at der var ikke nogle planer i år.... Meldingen fra Transportministeren har ellers været at der skal være forhandlinger om det i år.

.
Det er ikke til at vide hvad der lige kørte rundt oppe i hovedet på hende, da hun svarede. Eller hvordan - og om - hun forstod spørgsmålet. Mon ikke vi skal vente og høre, hvad transportministeren har af planer for fremtiden - ud over de mange planer der allerede er sat i gang eller vil blive det (hastighedsopgraderinger, ny bane over Vestfyn, Femernforbindelsen, elektrificering, nyt signalsystem....). Det vil være politisk selvmord ikke at satse på jernbanen i disse år.

De vil da også have svært ved at nå de 70% nedsættelse af CO2 om mindre end 10 år, hvis ikke de får gjort jernbanen bare en anelse attraktiv igen. Så det haster også voldsomt i mine øjne.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Maribo Sukkerfabrik
Maribo Sukkerfabrik
A/S Maribo Sukkerfabrik blev grundlagt i 1896 af Storkøbmand C. A. Quade i Maribo og to store københavnske firmaer. Allerede to år senere blev fabrikken solgt til De danske Sukkerfabrikker og i denne koncern fungerede fabrikken frem til nedlæggelsen i 1963.


 Læs artiklen 

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen