Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

nutidig løsning af timemodellen (Generelt)

af ulca, 24/8 2015, 15:35 (3171 dage siden) @ UTJ

God ide. Vi skal bare lige have den flyttet så den ikke ligger inde i bunden af et hul med deraf følgende omvej og krøllede jernbaner...


Det gør man ved at opgradere Brejning til "Ny Vejle station" og lade alle tog standse der. Brejning ligger så vidt jeg ved inde i Vejle kommune og så er det en kommunal opgave at få Vejle udvidet så meget i den retning. Det kan tilmed give flere skatteydere og uanede muligheder for kommunal grundspekulation.

Mon ikke det vil medføre en del brok fra borgerne i Vejle og vest herfor, når de får ca. 8 km. længere til toget (i luftlinje)? Også selvom at man formentlig vælger at opretholde det eksisterende IC-system og RE-system med samme ruter?

Når der først er en station med navnet Vejle på omfartsbanen er problemet løst, for kommunen kan dernæst blive tilbudt attraktive udviklingsmuligheder med byggeri på den nuværende station.

Som nævnt ovenfor, så vælger man uden tvivl at beholde den nuværende station i Vejle og fortsat servicere den med de nuværende tilbud, måske med undtagelse af IC-lyn hvis det man ender med at bruge dem betegnelse for de såkaldte "superlyntog"; det er mig bekendt den løsning man ofte bruger i udlandet, så hvorfor ikke her?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak