Nu kvitter pendlere på Sjælland kollektiv trafik (Generelt)

af SEB, fredag 20. september, 2019, 17:50 (397 dage siden) @ Pyloriis

Kunne jo også være, man skulle til at se på HELHEDEN i den offentlige transport - Og ikke kun på tog for sig, s-tog for sig og busser for sig osv.
For at få flere til at bruge toget, skal folk kunne komme ind til stationerne - Altså med cykel eller bus. Skal man med bil ind til stationen, for at kunne få tiderne til at passe med toget, så tager man bilen HELE vejen! Og hvis man gør på Sjælland, som man gør herovre i Jylland, så ankommer busserne EFTER at toget ER kørt! Og bussen er kørt, lige inden toget ankommer... Det er jo ret håbløst at tro, man får flere til at benytte offentlig transport, så længe der ikke er nogen sammenhæng mellem busser og tog, så passagerene skal vente i hele og halve timer, når der skal skiftes - Og det vel at mærke, når busser og tog kører til tiden! Kører busser og tog, som vinden blæser, som desværre er det almindelige for især busserne, hvor der er planlagt så stramt i køreplanen, så de konstant er forsinkede, så bliver det TOTALT umuligt at planlægge sin rejse!!! Og så er vi tilbage ved start; at kunderne selvfl vælger at tage bilen - Ikke kun ind til banegården - Men HELE vejen! Alt andet ville jo være direkte åndsvagt!!!!

Erling


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Jernbanebøger

Strejftog VI, Frost på sporet
Strejftog VI, Frost på sporet
Pris 180,- kr.
 Læs mere 

Danske privatbaner

Læs historien om:
Rønne - Allinge Jernbane
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen