Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

TEE 2.0 (Generelt)

af Peter Christensen, 24/9 2020, 13:56 (1310 dage siden) @ mikedk2100

Men det er synd, at to så store organisationer (heller) ikke formår at råbe politikerne op om det absurde i, at togdrift skal foregå med bus. Hvis de organisationer interesserede sig bare lidt for deres kunder, så havde de gjort det.

Indeholder den af ministeriet udrullede KPI-kaskade for DSB og BDK noget omkring passagertilfredshed eller vækst?
Måske er der blot fokus på at holde budgettet og da det pr. definition altid er for lille, så gør folket hvad der billigst for dem.
At BDKs lange lukninger medfører udgifter hos DSB til erstatningsbusser - det er åbenbart ligegyldigt.
Her burde ministeriet (transport eller finans) gribe ind for at sikre en vis fordeling af sol og vind.....det sker tilsyneladene ikke.
Politikerne ved da godt hvad der foregår (undtaget dem, hvis bevidsthedsniveau kan drages i tvivl) og der er tilsyneladene en stiltiende overenskomst om at bevilge x mia. pr. år og så ellers være ligeglad.
Jo-jo, med mellemrum skal vi da lige have at vide at det er i-og-åh-så-vigtigt med tog.....men så sker der sjældent mere....kvalt i diverse studehandler mellem ministeriet, BDK og DSB.
Prøv evt. at se hvornår Cepos sidst har kommet med forslag på jernbaneområdet.....det er lang tid siden. Kan det skyldes at Cepos mener at det er tidsspilde at gøre opmærksom på forholdene?
Man skulle jo ellers tro at bønnetællerne i Cepos ville være stærkt interessede i at vise at tingene kunne gøre andeledes og billigere, så hvorfor så få indspark derfra?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak