Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Det gik galt igen...... omkring Næstved og Slagelse (Generelt)

af mikedk2100, 3/8 2021, 08:05 (997 dage siden) @ Niels Bak

BaneDanmark har oftere haft problemer (se fx Ny Bane til Ringsted, som holdt både tid og budget, undtaget signalerne, som jo er en del af signalprogrammet og dermed en helt andet historie, især tidsrammemæssigt. Budgetmæssigt har projektet svinget vildt, men vi er så vidt jeg husker stadig inden for det oprindelige budget).

Jo men set fra passagerernes/borgernes verden, så blev den ny København-Køge-Ringsted-bane et halvt år forsinket, netop fordi der ikke kunne køre tog på strækningen. En nødvendig ombygning af Ringsted Station, for at den nye bane overhovedet kunne bruges, blev så også voldsomt dyrere end budgetteret (og skal alligevel laves om igen om få år).

Og hvem har glæde af, at banen er "færdig til tiden", udover bygherren selv, når banen alligevel ikke kan bruges.

At vi så også stadig er meget langt fra den oprindelige tanke med den nye bane, netop grundet signalkaosset, gør det så endnu mere absurd, at banen blev "færdig til tiden" :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MY1131
Maribo Sukkerfabrik
Maribo Sukkerfabrik

A/S Maribo Sukkerfabrik blev grundlagt i 1896 af Storkøbmand C. A. Quade i Maribo og to store københavnske firmaer. Allerede to år senere blev fabrikken solgt til De danske Sukkerfabrikker og i denne koncern fungerede fabrikken frem til nedlæggelsen i 1963.

Læs mere
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak