Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Problemer på Kystbanen 6/12 (Generelt)

af thomastog, 6/12 2021, 09:22 (843 dage siden) @ Danielsen

Jeg sidder netop nu i myldretidstoget fra Kh til Helsingør. Skulle egentlig til Espergærde, men den sprang Humlebæk og Espergærde over og kørte ikke længere end til Snekkersten, hvor jeg nu venter på, at vi kører tilbage igen. Der er INGEN information om, hvad der foregår, hverken bane.dk eller på DSBs hjemmeside. Nogen der ved, hvad der foregår?

Et hurtigt kig på dsb.dk:

Fra mandag til fredag fra den 6. til og med den 10. december kører der færre tog mellem Østerport/København H og Holbæk samt mellem Nivå og Cph Lufthavn.
Vi henviser i stedet til de øvrige tog, og på Kystbanen kan du i stedet tage Helsingør-togene, der vil standse ved alle stationer mellem København H og Nivå/Helsingør.
Morgentog erstattet af Togbus fra Nivå til Helsingør
I samme periode standser morgentogene fra København H ikke mellem Nivå og Helsingør. Fra Nivå kører der i stedet Togbusser, som standser ved mellemstationerne. Det gælder fra kl. 5.37 til og med kl. 9.17.

Måske vendte dit tog i Snekkersten grundet forsinkelse (?)

(EDIT: for historikkens skyld… du postede dit indlæg ‘ mandag 06. december, 2021, 07:53’)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts


Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak