Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Problemer på Kystbanen 6/12 (Generelt)

af Scharfenberg, 8/12 2021, 13:38 (896 dage siden) @ thomastog

Jeg arbejder med det. Jeg kan sige så meget at diverse aflysninger, tillysninger, bortfald af standsning m.m. alt sammen er tilknyttet en sag med navnet "Mangel på lkf"


Men det er ikke den eneste årsag. Så du tegner et meget unuanceret billede, der giver et uretfærdigt indtryk.

Beklager, Thomastog. Her er det vist din uvidenhed, der spiller dig et puds. Mangel på lkf. pga. for mange sene ændringer i planprocessen fra BDK's side er netop den primære årsag. Du burde da kvittere for, at nogen her i forum er åben om årsagen.

Men jeg har ikke som sådan behov for at "bevise" noget, det er jo et åbent internetforum, og så må man selv vælge hvor troværdigt det er :-)


Hvis ikke man kan underbygge sine påstande, er de blot påstande. Så ja, hvis afsender ikke kan underbygge sine påstande, så må man jo vurdere om, det er hele sandheden, eller blot en subjektiv/farvet mening/holdning.

Eklatant vås, Thomastog!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Jernbanebøger

Nye jernbanestationer på Roskildebanen

Nye jernbanestationer på Roskildebanen. Pris 110 kr.

Læs mere
Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense

Sukkerkogeriet Odense åbnede i december 1873 som en af de første sukkerfabrikker i Danmark. Sydfynske Jernbaneselskab forestod i starten driften på fabrikken indtil man selv begyndte at indkøbe brugte lokomotiver. Her er historien om Odense Sukkerfabrik.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak