Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Problemer på Kystbanen 6/12 (Generelt)

af Danielsen, 6/12 2021, 10:48 (927 dage siden) @ thomastog

Et hurtigt kig på dsb.dk:

Fra mandag til fredag fra den 6. til og med den 10. december kører der færre tog mellem Østerport/København H og Holbæk samt mellem Nivå og Cph Lufthavn.
Vi henviser i stedet til de øvrige tog, og på Kystbanen kan du i stedet tage Helsingør-togene, der vil standse ved alle stationer mellem København H og Nivå/Helsingør.
Morgentog erstattet af Togbus fra Nivå til Helsingør
I samme periode standser morgentogene fra København H ikke mellem Nivå og Helsingør. Fra Nivå kører der i stedet Togbusser, som standser ved mellemstationerne. Det gælder fra kl. 5.37 til og med kl. 9.17.

Måske vendte dit tog i Snekkersten grundet forsinkelse (?)

(EDIT: for historikkens skyld… du postede dit indlæg ‘ mandag 06. december, 2021, 07:53’)

Tak! Det er så kommet på dsb.dk efterfølgende. Da jeg tjekkede stod der kun noget om at man skulle huske mundbind. Og mit tog var helt rettidigt, så det var ikke derfor det vendte i Snekkersten.

Så bare til almen moro: jeg tog toget 6.59 fra Kh. Undrede mig lidt, da det ikke standsede i Humlebæk, og undrede mig MEGET, da det ikke standsede i Espergærde. Vi får at vide, at toget vender i Snekkersten og kører tilbage mod København og Sorø. Jeg kan se af rejseplanen, at jeg skal tage et tog tilbage mod København for at komme til Espergærde. Jeg går selvfølgelig ud fra, at det er det tog, jeg sidder i, så jeg bliver siddende. Jeg bliver derfor noget forbløffet, da toget heller ikke denne gang standser i Espergærde, men først i Humlebæk. Så må jeg stå af og igen vente på et tog nordpå, som så er erstattet af en togbus. Summa summarum, jeg var på Espergærde st. ca 45 minutter senere end forventet...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak