Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Kan jernbanen hjælpe ???? (Trafikpolitik)

af mpp, 18/8 2019, 13:08 (1259 dage siden) @ Pyloriis

Man bygger mere jernbane for at øge kapaciteten og gøre toget bedre. Det vil givetvist lede til mere togtrafik, hvad enten det er nuværende passagerer der tager toget mere eller nye passagerer der vælger toget til nogle eller alle deres ture. Denne passagervækst kan sagtens ske samtidig med at biltrafikken også vokser.

Når det er sagt, så er trængslen på vejene primært et problem for bilister. Bliver folk trætte af at sidde i kø kan de jo se på, om de kan tage toget i stedet. Det kan så være noget de kigger på når de alligevel skifter arbejde eller flytter og dermed får en ny vej til arbejdet. Der vil altid være nogle det er sværere at få over i toget end andre, men så længe man investerer i jernbanen skal det nok nytte noget.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DB Cargo
Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak