Beslutningsgrundlag Hovedgård-Hasselager er klar (Generelt)

af Frank Poulsen @, fredag 04. oktober, 2019, 17:31 (136 dage siden) @ P.Jensen

Jeg har ikke adgang til ny køreplan fra december så jeg må spørge om det er korrekt at:

Høje Tåstrup har i dag kun intercity til Århus - 1 gang i timen. Bliver dette intercity ikke ved med at køre fra Høje Tåstrup? Hvis ja - hvilke tog mister de??
Lyn kørte via Høje Tåstrup men kører allerede nu via Køge Nord og stopper der - men har hørt et sted at fra december stopper det heller ikke der..

Roskilde har i dag intercity ti Århus - 1 gang i timen. Bliver dette intercity ikke ved med at køre fra Roskilde? Hvis ja - hvilke tog mister de??

P.Jensen

Ja lyntoget kører i dag via Køge Nord. Men fra december vil de alm. intercitytog dem der er 1 gang i timen fra Høje Tåstrup og Roskilde også køre via ny bane. Og ja lyntoget vil så ikke længere standse i Køge Nord. (hvilket er ubegribeligt for mig man undlader det, men sådan er det.) Så det eneste fra Roskilde mod Odense er intercitytogene mod Esbjerg, de kører stadig den vej. I myldretiden er der de få ekstra lyntog (3 stk er det vel) i hver retning, de standser så i Høje Tåstrup undervejs. Men ikke Roskilde.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
3 flyttefirma tilbud

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen