Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

IC4 taget ud af drift ??? (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 25/6 2020, 12:32 (1401 dage siden) @ mikedk2100

Folk har stået i kø, så hjemmesiden er brudt sammen, for at få det rejsepas til 8 dages billig rejse i hele landet. Men det DSB formår at diske op med er en sommer med de sædvanlige færre tog (for der er jo ingen, der rejser om sommeren i følge DSB), de sædvanlige sporarbejder fra Banedanmark - endda med 10 dage, hvor en rejse mellem Aarhus og København kræver flere skift mellem erstatningsbus og tog. Og så nu, 35 færre tog i den i forvejen begrænsede materielpulje. Endda i en tid, hvor der er brug for markant ekstra plads pga Covid19.

DSB billetsystem har nu været brudt sammen i 2 dage - hvilket slet ikke er første gang det sker. I den seneste måned, har systemet haft 1-2 sammenbrud pr. uge, historikken før omtalte måned, viser også et temmelig ustabilt system igennem flere år.

Det er DSBs ansvar, at deres billetsystem fungerer, selv om det har antaget en sekunda underleverandør, der åbenbart helt at mistet grebet om opgaven - så er det DSBs opgave at slå så hårdt og så kraftigt i bordet overfor denne leverandør, at underleverandøren forstår alvoren og tager sig gevaldigt sammen for at løse opgaven - ultimativt må DSB opsige kontrakten med leverandøren og så finde en ny, hvor prisen ikke vægter 90% men derimod stabilitet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak