IC4 taget ud af drift ??? (Generelt)

af RasmusD, torsdag 25. juni, 2020, 17:11 (118 dage siden) @ Jensen123

Skal dit svar forståes således, at der slet ikke har været udført nogen form for test på en udskiftning af en vital del af bremsesystemet? Du ved godt at test er sådan noget man udfører på et lille antal togsæt i en længere periode, så man undgår at komme i en situation, som den nuværende?

Der er tale om en styrepind i førerbordet, en sliddel som nødvendigvis skal skiftes nu og da, og som tilmed er leveret som reservedel af originalkomponentens fremstiller (hvis ellers Scharfenbergs oplysninger står til troende, og han plejer at vide hvad han taler om).

At skifte dem er ren rutine. Desværre har leverandøren lavet en produktionsfejl. Det svarer lidt til at måtte lave en reklamationssag på en dims man har købt i Silvan.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Kulturbaner
Kulturbaner
Jernbaner blev i forrige århundredes begyndelse anvendt som egnsudviklingsstøtte til udkantsdanmark. Lars Christensen fortæller i denne artikel om begrebet kulturbaner med eksempler fra bl.a. Grindsted og Alhedebanen på den jyske alhede.


 Læs artiklen 
De danske Sukkerfabrikker
De danske Sukkerfabrikker
Aktieselskabet De danske Sukkerfabrikker (DdS) blev grundlagt i 1872 af finansmanden etatsråd C. F. Tietgen og blev snart en af Danmarks største virksomheder. Ved at bygge nye og opkøbe eksisterende sukkerfabrikker, fik DdS næsten monopol på sukkerproduktion.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen