Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Kr. Pihl Lorentzen: Staten skal medvirke til nye skinner (Generelt)

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 8/7 2020, 14:18 (1350 dage siden) @ Niels Munch

Faxenyt.dk mandag 29. juni 2020 kl. 15:49

"Kristian Pihl Lorentzen: Staten skal medvirke til nye skinner
.....
- Det står klart, at den undersøgte BRT bus-løsning ikke er velegnet som alternativ til togskinner set ud fra et lokalt perspektiv. Til gengæld bør kræfterne samles om at finde finansiering til gennemgribende renovering af de nedslidte spor. Her ligger bolden i første hos Region Sjælland, der har ansvaret for Østbanen, men medvirken fra staten på den store klinge er nødvendig for at indhente det store efterslæb, udtaler Kristian Pihl Lorentzen."
.....


Et glædeligt budskab. Jeg håber, pengene bevilliges, inden Kristian Bil skifter mening, og det har han det desværre med at gøre over tid. Der var engang, hvor han elskede Timemodellen - nu hader han den. Der var engang, hvor alle pengene skulle gå til asfalt og ingen til jernbanen - nu vil han alligevel godt putte penge i 2. sporet Tinglev-Padborg. Men når han er så påvirkelig, som han åbenbart er, ender det sikkert med, at han siger "ja" til både Togfonden DK og jernbanespor på Kattegatforbindelsen mod at han får noget asfalt et eller andet sted. Og det er måske ikke en dårlig løsning for jernbanen.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Indsend billeder

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak