Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Forsinkelser og aflysninger på Thybanen (Generelt)

af Vollensir, 16/10 2021, 12:32 (476 dage siden) @ frederikhk

Det er ikke Ertms der er skyld i alle de aflysninger på Thybanen, problemet skyldes mangel på lokomotivfører og at Desiro togene åbenbart er i én ringere stand end man regnede med. Da Arriva overtog driften af vejlebanen valgt man kun at få 7 mand overdraget fra DSB. Selv om alle sagde det var for lidt, det har Arriva så endelig indset nu. Så der søges nu efter nye lokomotivfører, ud over man har fået ansat nogen fra DSB og Nordjyske jernbaner her i oktober måned.

Arriva Værkstedet i Struer har været meget udfordret med at holde Desiro togene kørende, da de åbenbart er meget nedslidte og det kniber med at skaffe reservedele til dem.

Men endnu et eksempel på at politikerne ikke aner én skid om hvad der foregår....

Underligt der ikke har været så meget fremme i medierne om det.

Det skulle lige have været kystbanen eller S-banen der havde de samme problemer. Så skulle ekstra bladet m.m. nok være oppe på mærkerne.....


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Togbelysning
Togbelysning

Denne artikel stammer fra bogen ´De danske statsbaner 1847 - 1947´ udgivet af DSB, og gennemgår udviklingen indenfor togbelysningen i de første 100 år af dansk jernbanedrift lige fra stearinlys til 24 volts elektriske pærer.

Læs mere

Danske privatbaner

Læs historien om:
DB Cargo Scandinavia A/S

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak