Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Forslag til ny bane Roskilde - Hillerød (Trafikpolitik)

af UTJ, 25/3 2018, 16:13 (2224 dage siden) @ Frank Poulsen

Ja, vi kan gå 100 % over til det følelsesbaserede politiske beslutninger uden at skele til økonomi eller prognoser. Det skal nok blive festligt.

At tro at studerende gerne vil bo i Hillerød er lige til at grine af. De vil da bo på Vesterbro eller lignende steder, hvor der er storbyfornemmelse.

80 % af transportarbejdet foregår med bil. Arbejdsplads-boligrelationer er ikke mere bestemt af offentlig befordringsmulighed. Det er blevet et plus, men ikke en nødvendighed.

Der skal realiteter på disken. Og fornuftig argumentation kan overbevise. Det er den vel rundt at man rejser en sag - ikke ved at lave en løs rundspørge med nogle elektroniske underskrifter. En undersøgelse der viser at det kan havd denne og denne positive effekt at gennemføre forslaget, vil gøre at det vinder gehør. Et godt eksempel på hvordan dette gøres er forslaget til omlægning af motorvejsplanerne i Silkeborg som endte med at blive en realitet, men det var også godt gennemargumenteret og konkret. Ikke en strøtankeunderskriftindsamling.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak