Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Klippekortet (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 7/2 2015, 09:50 (3366 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Hvorfor bliver du altid så arrogant og perfid når du skal forsvare rejsekortet ?

Med den stil du vælger at benytte dig af i dit svar, burde du være en gave til Rejsekortselskabet. Hvor du som leder af kundeservice kunne bruge din store arrogance i at svare 'dumme' kunder der endnu ikke har gennemskuet hvor et fantastisk system rejsekorter er - men du er måske allerede ansat ???

"Jeg tror ikke DSB helt ved hvilket ben de skal stå på mht. til deres *egne* klippekort eller 10-turskort som de kalder dem, og derfor blot svarer 'at det har de ingen planer om'"

Hvor henne svarer DSB det? Kildehenvisning, tak.

Med den arrogance du vælger at svare i, så kan jeg ikke se hvorfor jeg skal hjælpe dig. Med den viden og indsigt, har du nok kræfter til selv af afsøge diverse social medier på nettet for at se, at DSB ikke har taget en beslutning om 10-turskort.

"(at så Rejsekortet er dyrere i drift taler man helst ikke om....)"

Det skyldes så enten, at dit postulat ikke passer, eller også at der er en sammensværgelse i gang blandt økonomer, ledelser og markedsføringsfolk i alle landets trafikselskaber, der har indført Rejsekortet, om at gøre driften af den kollektive trafik dyrere for borgerne. Men vi er mange, der er glade for, at du har regnet på tingene og kan fortælle os den store sandhed. Det bliver en skandale af rang, når hele deres luskede korthus braser sammen.

Din arrogance er efterhånden uden sidestykke - og at være perfid magter du også - i sandhed en stor person.

Hvis du ellers kan klare at få ødelagt dit verdensbillede, kan denne artikel anbefales:

http://politiken.dk/oekonomi/privatoekonomi/ECE1629054/rejsekortet-er-tre-gange-dyrere-...

I øvrigt er det jo direkte uvederhæftigt at påstå, at de der rejser hyppigt med den kollektive trafik ("brugerne") vil opleve "prisstigninger på 25 %". Fordi man ikke er tilhænger af, at folk bruger den kollektive trafik mest muligt, er der ingen grund til at komme med den slags lodrette usandheder og skræmmebilleder. Folk der allerede i forvejen lader bilen stå og i stedet hyppigt bruger bus og tog får generelt ikke 25 % prisstigninger, de ligger - afhængigt af deres rejseaktivitet - nogenlunde på status quo og "risikerer" endda i nogle tilfælde at få en billigere transport end hidtil.

Hvor meget du end forsøger dig, så vil de brugere der rejser på DSB 10-turskort få en takststigning på omkring 25% hvis kortene udfases, og man ikke rejse ofte nok til at få den samme rabat på Rejsekortet, hvilket vil sige at du skal rejse relativt ofte. Hvordan kan du så skråsikkert afvise at en prisstigning på 25% ikke vil få de personer til at fravælge toget og i stedet tage biler ?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak