Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Klippekortet (Generelt)

af steenth, 7/2 2015, 10:41 (3366 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

"Jeg tror ikke DSB helt ved hvilket ben de skal stå på mht. til deres *egne* klippekort eller 10-turskort som de kalder dem, og derfor blot svarer 'at det har de ingen planer om'"

Hvor henne svarer DSB det? Kildehenvisning, tak.

Morten - kildehenvisning til tro!

"DSB tør ganske enkelt ikke afskaffe 10-turskortene, før man har et tilsvarende produkt at sætte istedet."

Aha, "Brugerne af (klippe)kortene vil opleve en prisstigning" og "og de brugerne har nok allerede i dag et periodekort istedet." Så vil de klippekortrejsende altså ikke opleve en prisstigning, fordi de har periodekort i stedet, eller hvad?!? Tag lige og bestem dig.

10 turs klippekort hos DSB giver ca. 25% rabat. På rejsekortet skal mindste rejse 4 rejser i måned over Storebælt for at få 10 % og 10 rejser i en måned for at bare at matche klippekort rapport på 25%. Det er et problem! Optjeningsprincipperne er designet efter de daglige bruger og ikke efter måske en gang om måned tager på familiebesøg eller lign. Man får med DSB desværre ingen rabat på rabattrin 0 - og med de sidste prisjusteringer skal man i endnu større grad tjekket om man skal købe en alm. billet eller bruge sin rejsekort, når man rejser med DSB.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak