Jernbanen i DK er utidsvarende. OT (Generelt)

af Togbus, Foldingbro, torsdag 04. juni, 2020, 18:15 (181 dage siden) @ krabsen

Der er ikke nogle problemer på jernbanen der er indlysende for politikere, de er desværre ikke i stand til at tænke selv, uden de først har brugt en formue på en masse bavl nedfældet på papir.


Det problem er jo nemt løst - hvis det opfattes som et problem af et flertal blandt danskerne...

https://da.wikipedia.org/wiki/Folketingsvalg

Det er for nemt. Det er nok efterhånden mere et spørgsmål om hvordan man opstiller kandidater og hvem der overhovedet vil. Partiforeninger og tankemåden omkring kandidatvalg begrænser i den grad hvad der kommer på stemmesedlerne og dermed ligner de mange kandidater desværre hinanden rigtig meget. blandt andet fordi der ofte vælges kandidater fra ungdomsorganisationerne som aldrig har haft eller når at få egentlig uddannelse og/eller erhvervserfaring.

--
- busser når det er billigst


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Renovering af DSB MR-tog i Tyskland 1995-98
Renovering af DSB MR-tog i Tyskland 1995-98
I perioden 1995-98 blev DSB´s MR-tog renoveret af Partner für Fahrzeug-Ausstattung (PFA) beliggende i Weiden i det nordøstlige Bayern i Tyskland. Værkmester i DSB Hans Werner Hansen fortæller her historien om sine to år i Bayern.
 Læs artiklen 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen