Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ekspresgruppen på NJS (Trafikpolitik)

af Steen Koefoed, 21/9 2020, 20:55 (1312 dage siden) @ KKLD

Har Ekspresgruppen en holdning til at forlænge S-tog fra Farum til Hillerød som beskrevet i denne rapport: http://polweb.nethotel.dk/Produkt/PolWeb/Sog/ShowFile.asp?p=furesoe07&ID=69176
Se billedet på side 3 for et hurtigt overblik.

Derudover kunne der indtænkes at lokalbanerne nord fra Hillerød bliver omdannet til S-tog med førerløs drift, fx med 50% af afgangene.

Jo, det skulle jeg mene Ekspresgruppen har en holdning til :-) Den falder i samme kategori som S-tog til Roskilde, de 16 knaster i hastighedsopgraderingen, førerløs drift og for den sags skyld S-tog til Helsingør. Det er alle projekter der gør hinanden mere attraktive. Jo flere der rejser med toget, des større værdi har hastighedsopgraderingen. Jo mere robust, højfrekvent og førerløs driften er, des mere giver det mening at forlænge ude i enderne osv. Så hvis det var fordelagtigt at forlænge Farum til Høvelte før bliver det endnu mere fordelagtigt når forlængelsen kan trafikeres af højfrekvente førerløse tog som man kan regne med. Samme sag med forlængelser nord for Hillerød.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak