Frit til SI signal

af Jens H. Bondesen, 21/2 2016, 10:54 (2988 dage siden) @ Jens V

Man kan let i disse fora blive taget til indtægt for noget, som måske ikke er 100% korrekt, fordi man her i rigtig mange tilfælde er nødt til at forenkle tingene lidt mere, end man måske helst ville.

Det har du ganske ret i. :-)
Men det kan altså være svært at omstille sig til hobby, når man i arbejdslivet er nødt til at påpege upræcist sprog, herunder brug af indforståede slangudtryk. At begge dele tilmed er indenfor nogenlunde samme område, letter ikke omstillingen. ;-)

Her i "Herreværelset" er graden af fagsprog generelt efter min smag; det må gerne være nørdet - også gerne mere. Til gengæld er det også vigtigt at spørge, når der er fagudtryk, man ikke forstår - så må "nørderne" give en forklaring (eller henvise til et sted at læse om det).

Uanset om det er i arbejde eller fritid, jernbane eller andet, bliver jeg glad, når nogen gør sig den ulejlighed at korrigere mig. Dels er det tegn på, at jeg er blevet set/hørt, og dels lærer jeg forhåbentlig noget af det (og er jeg ikke enig, må vi jo finde ud af, hvem af os, der har ret).

God søndag :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
ContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak