Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad med at se indad i stedet for (Generelt)

af Fysikeren, 1/4 2013, 19:59 (4045 dage siden) @ andersj

Og i den pris-tabel skal du finde følgende: Pris = (Normalpris - Kundetyperabat) - Mængderabat - Tidsbestemt rabat + Tillæg. For at gøre det lidt sjovere, er alle parametre forskellige fra takstområde til takstområde.

Der er som sådan ikke færre takstområder end med klippekortet. At man dog ikke har benyttet chancen til med Rejsekortet at lave et takstsystem for hele landet er tude tosset.

Hvad angår Rejsekortet og zoner, så benytter DSB's billetter (altså dem til rejser gennem flere takstområder) sig ikke af samme zoner som Rejsekortet, der altid kører efter de lokale. Det betyder så også, at der altid er det samme antal zoner fra Roskilde til Ringsted uanset om man rejser med tog eller bus. Men igen, man bør komme ned på en eneste taksttabel, nu hvor man har chancen, og ikke holde fast i et for hvert område.

Jeg medgiver også, at antallet af rabatter kan gøre det hele noget gnidret, men jeg kan dog ganske enkelt regne en maksimumpris ud; en pris der i hovedstaden er den samme som klippekort-prisen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak