Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

rejsekort internet optankning (Generelt)

af steenth, 1/4 2013, 21:22 (4045 dage siden) @ andersj

Man kan dog tanke op i 7-Eleven og automaterne, hvorefter pengene straks er på kontoen. Men det med at der går et døgn fra optankningen på nettet, er altså helt til grin. Det svarer jo til at du skal betale for din benzin et døgn før du kan få lov til at tanke.

Man skal give alle busser og stationer besked om, at der er nogle kort, som skal opdateres med en optankning fra internettet - Det giver en masse praktisk problemer. Man ikke ved indtjekning kan tjekke online-systemerne for evt opdatering af kort - det er for langsomt.

Jeg har prøve at finde ud hvad andre tilbyder. Skånes JoJo-kort tager det 24 timer som hos os. Oystercard kan internetoptankning kun opdateres på stationer og ikke busser. OV-chipkaart i Holland skal man forbi et pickup device for at få optankningen ind på kortet (butikker og stationer) - her kan jeg se at der kan godt gå en ugen før data aflæses fra buser og sporvogne. Västtrafik i Göteborgområdet har det ikke.

Kan nogen finde noget, der gør internetoptankning bedre?

Mvh
Steen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Der kommer tog

Der kommer tog. Pris 270 kr.

Læs mere
Ambulancetoget holder klar
Ambulancetoget holder klar

Denne artikel stammer fra bogen ´Eventyret om Jernbanen´ af J. Fr. Lawaetz, Jespersen og Pios Forlag 1935. Den handler om, hvad der sker når alarmen lyder over Godsbanegården og hjælpetoget rykker ud med hjælpevogne, redningsvogne og ambulancevogne.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak