Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad med at se indad i stedet for (Generelt)

af andersj, Aalborg, 1/4 2013, 19:11 (4045 dage siden) @ Henrik Hansen

Kravet til et hvert billetsystem til brug i offentlig trafik må være at man umiddelbart - og uden brug af internet - kan regne prisen ud for sin rejse - det er i praksis umuligt med Rejsekortet, da du skal kende dine rejsehistorik flere måneder tilbage og rabattrin for at foretage beregningen.

Men det er heller ikke nemt at finde prisen på en alm. kontantbillet. Viborg-Skanderborg o/Silkeborg kunne jeg kun finde ved at kontakte Midttrafik. Stort set alle takstoverskridende rejser med bus.

Hvis man ikke ønsker denne adgang til sin konte, så skal man et døgn før man vil rejse (for at være på den sikre side), sørge for at overfører penge til Rejsekortet - hvor er det smarte så henne, i min verden er det i den situation meget lettere at købe en kontantbillet.

Man kan dog tanke op i 7-Eleven og automaterne, hvorefter pengene straks er på kontoen. Men det med at der går et døgn fra optankningen på nettet, er altså helt til grin. Det svarer jo til at du skal betale for din benzin et døgn før du kan få lov til at tanke.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak