Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

3 dage tilbage med fysiske signaler Lindholm-Frederikshavn (Generelt)

af Scharfenberg, 21/10 2018, 20:08 (2016 dage siden) @ pjl

Tror i øvrigt du har dårlig styr på hvad det er man kan betale sig fra hos TrustPilot... Alle kan betale sig fra at få vist deres negative kommentarer på deres egen hjemmeside, man kan bare ikke rende fra ens gennemsnits score og man kan ikke "fjerne" en dårlig anmeldelse, hverken med eller uden betaling. Men det er da dejligt at DSB holder sig for god til at bekæmpe negativ omtale med beskidte midler.

Dvs. du prøver at vinde gehør for din argumentation ved at henvise til Waterfront-sagen fra 2013. Jøsses!

Desuden skrev jeg også at Trustpilot ikke var fuldt ud repræsentativ, men vi kan også tage en tur omkring Rejsekortets egne undersøgelser hvor man spørger 2.500 kunder. Hér kan man bl.a. finde ud af at 2/3 af kunderne synes Rejsekortet er en superfin oplevelse, de er så glade for produktet at over halvdelen IKKE vil anbefale det til andre. Det er da success.

Der er ca. 3 mio. AKTIVE rejsekort. En ting er, at folk svarer, at de ikke kan anbefale rejsekortet til andre. Noget andet er, hvad de rent faktisk gør. Med så mange aktive rejsekort må der vist være en del, der alligevel har anbefalet det til andre. Eller også har folk bare sat sig ind i tingene og fundet ud af, at rejsekort alligevel giver god mening.

Minder mig om, at de private foretagender Netto og Ryan Air har meget dårligt omdømme. Alligevel har de begge milliardomsætning og er i vækst gennem mange år. Tankevækkende.

--
Med venlig hilsen
Scharfenberg

Kobler din kollektive trafik sammen efter bedste evne


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak