signalsystemet - status? (Generelt)

af Frank Poulsen @, onsdag 13. marts, 2019, 20:52 (722 dage siden) @ Pylorus

Måske nogle vil invitere dig ind og se hvordan det rent faktisk fungerer bag linierne. Jeg kan ikke. Men det er nemt at være klog uden at sætte sig ind i det bag linierne.

Jeg kunne jo også sagtens sige at man da nemt burde kunne lave bedre vagtfordeling hos hjemmeplejen så ikke de kører frem og tilbage og hvad ved jeg. Eller smartere logistik hos Lidl, eller alt mulig andet. Men nogle gange skal man lige ind bag linierne og forstå det hele, i stedet for bare at sidde og gætte hvad man tror. Jeg ved på ingen måde alt om alt. Men jeg lytter gerne til dem der arbejder med det og kender noget til de forskellige emner der diskuteres. Jeg kan have meninger, men er også parat til at ændre dem hvis der kommer argumenter der siger imod, som egentlig giver god mening. I øvrigt et problem i dansk politik. De har en holdning. og den står de fast på uanset hvad der kommer frem i debatten.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen