Aarhus / stationer /trafik (Generelt)

af RasmusJ, torsdag 19. september, 2019, 18:11 (536 dage siden) @ pjl
redigeret af RasmusJ, torsdag 19. september, 2019, 18:37

Det er stadig alt for forsimplet. Der kører også en masse lokaltog gennem Citytunneln og den eneste grund til der ikke kører endnu flere er at der ikke er mere kapacitet https://en.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5gat%C3%A5gen#/media/File:Pagatagstrafiken.svg Den blev indviet i kombination med en masse nye lokaltog i Skåne og en stor udvidelse af driften.

København - Malmø - Lund er også en kortere tur, med en masse rejsende, end Gøteborg - Borås selvom det ene er på Øresundstog der kører videre og det andet har sine egne lokaltog.

Det er alle steder en kombination af lokaltrafik og længere rejser. Ligesom det også ville være i Aarhus. Det er derfor det første indlæg handler om hvordan man kunne få mere kapacitet til lokaltrafik, ikke om hvordan man kunne spare nogle minutter på intercitytog, selvom fjerntrafik også ville være en del af begrundelsen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder3 flyttefirma tilbud

Danske privatbaner

Læs historien om:
Den Bornholmske Jernbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen