Aarhus / stationer /trafik (Generelt)

af ThomasTT, torsdag 19. september, 2019, 22:00 (536 dage siden) @ Pyloriis

Det er ikke bare et skift. Det er et helt ekstra skift af den værste meningsløse shuttle-slags. Det forlænger rejsetiden, men langt værre, det forlænger alle de dårligste dele af en rejse. Det værste ved en togrejse er den tid man venter på toget og så de første og sidste par minutter af rejsen, hvor man hhv finder og forlader sin plads. Den gode del er, når man har sin plads, og tiden mere er ens egen, man kan finde elektronikken frem eller hvad man nu vil.

Dit system vil forlænge alt det dårlige. Man skal ned på perronen, vente på shuttle-toget, stige på det, men man gider ikke rigtig finde sin plads, for man skal af snart igen, man sidder på kanten af sædet eller står de fem-10 minutter eller hvad turen varer, så forlader man toget, går rundt og over til det rigtige tog, venter på det, stiger på det, og finder så sin plads... Endelig. Efter 20 minutter eller hvad det måtte være kan man så slappe af og bruge tiden som man vil.

På meget lange rejser er det til at leve med, men ingen ville gide det vanvid som daglig pendler.

Jeg har ikke meget tillid til de forskellige agerende i den her industri, men det her, det ved jeg, de ikke kunne finde på.

Stationernes centrale beliggenhed er jernbanens guld. Det er derfor banen succes er direkte afhængig af synet på centrum.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


DSB MY1111

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen