Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Frederikshavn Gl. Station - arkivmateriale

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 13/5 2011, 19:37 (4754 dage siden) @ Georg Schmidt

Om det nu også gik sådan, har jeg ikke noget på.

Hej Georg

Om det gik sådan har jeg heller ikke nogen oplysninger om, men jeg har til gengæld en stribe billeder, som jeg fik af føromtalte tidligere lokomotivmester på Frederikshavn Gl. Station (og senere også på Frederikshavn Banegård), Poul Erik Christensen, Rydal, som viser der sporarbejde, som blev foretaget ved "omstillingen", sådan at der fremover var indkørsel til den nye banegård, frem for til den gamle station, ved det sporskifte som lå ude ved Koldenåvej (som kan ses på Thomas' billeder), og dette billede skulle netop være fra selve indvielsesdagen den 28. september 1979.
Jeg kunne måske driste mig til at vise nogle af Poul Erik's billeder i denne tråd, til gengæld for de mange fine billeder og oplysninger, som I har bidraget med (og endnu en gang tak for det :-) ).

Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Der kommer flere tog

Der kommer flere tog. Pris 270 kr.

Læs mere
Maribo Sukkerfabrik
Maribo Sukkerfabrik

A/S Maribo Sukkerfabrik blev grundlagt i 1896 af Storkøbmand C. A. Quade i Maribo og to store københavnske firmaer. Allerede to år senere blev fabrikken solgt til De danske Sukkerfabrikker og i denne koncern fungerede fabrikken frem til nedlæggelsen i 1963.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak