Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ny Ellebjerg skifter navn til København Syd (Generelt)

af Rail, 29/1 2022, 16:57 (869 dage siden) @ mikedk2100

Det kunne man sagtens have gjort bedre - ligesom man måske kunne gøre det bedre med København Syd. Men ser vi bort fra postnumre, som jeg ikke tror på, at én eneste passagerer tænker over, så vil man på København Syd kunne stige lige ud i bydelen Sydhavnen. Man vil også kunne stige ud i Valby - men det navn er allerede brugt af en anden station.

Valby Syd var måske et bedre forslag? Så passer det både geografisk, postnummermæssigt og bydelsmæssigt og alle vil være tilfredse, eller?


Det nye navn skal bruges fordi det hos nogle er en stor våd drøm at internationale tog ikke må køre via København H og så skal man have en anden station hvor København også indgår.
Så det må være en bunden opgave at København skal indgå i navnet.


Og derfor er København Syd det bedste valg - uanset at nogen synes det er dumt navn eller at nogen tror passagererne er så dumme, at de tror de er i et postdistrikt på Amager :-D

For en gangs skyld en fornuftig beslutning i forhold til jernbanen.

Der er vi nok bare ikke enige, som du kan se af tråden er det i hvert fald ikke en beslutning som der er enighed omkring.


Hele emnet:

 RSS Feed af emneTeglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak