Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ny Ellebjerg skifter navn til København Syd (Generelt)

af krabsen, 31/1 2022, 22:04 (867 dage siden) @ TWB

I og med forskellige lufthavne har forskellige trafikeringsprocenter fra forskellige luftfartsselskaber giver det sig selv at det hele afhænger af hvilke selskaber der trafikerer hvilke lufthavne.


Derudover har de forskellige lande (og dermed lufthavne) de sidste par år haft meget forskellige - og meget skiftende - restriktioner for rejsende.
Med deraf følgende store udsving i trafikken.


Hvilke restriktioner havde Kastrup, Berlin og Hamburg i september 2021 som gør at tallene ikke kan sammenlignes?
Herhjemme var det vist kun krav om mundbind.
Det samme tror jeg gjaldt Tyskland.

Nåda - vi kom hurtigt over til 'vist' og 'tror', hvilket der just ikke er megen dokumentationsværdi i ;-)


Det er komplet uinteressant, hvilke restriktioner der var i kraft hvor lige i september. Fordi der tilfældigvis var et par uger uden restriktioner i nogle lande betyder det ikke, at al trafik vupti var tilbage på normalt niveau.

En flyrejse omfatter typisk både et afgangs- og ankomstland, og restriktioner i begge samt evt. transitlufthavne undervejs har indflydelse på rejsemønsteret.
Hertil kommer de forskellige flyselskabers forskellige tilgang til retablering af ruter og smertetærskel med hensyn til at flyve urentable afgange.

Totalt set har rejsebilledet været så fragmenteret, svingende og afhængigt af ydre faktorer, at en sammenligning uanset ikke vil give et retvisende billede af et normalt rejsemønster.

At medier og andre ikke har denne præmis med siger bare, at klik-statistik og overskrifter ofte er vigtigere end relevans.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail

Jernbanebøger

På Skinnecykel i Danmark Og Sverige

På Skinnecykel i Danmark Og Sverige. Pris 90 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak