Avatar

Tunnelelementfabrik skal anvendes til kommende projekter (Trafikpolitik)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, torsdag 08. april, 2021, 23:12 (110 dage siden) @ Bent Jensen

Nej tak.så hellere tænke på kollektiv trafik omkring de største byer i Danmark,så kan Svenskerne slås med Tyskerne om en tunnel fra Sverige til Tyskland.

Jeg for lyst til frit at citere en svensk minister fra diskussionen om lukning af Barsebäck:
Danmark er ikke et tegneserieland!

Samfundet er afhængig af så meget varetransport og pendling at det transportarbejde kan ikke løftes af den kollektive trafik!
Det kan godt være at der set fra Christiansborg kører en S-bane langs med Hillerødmotorvejen og den planlagte Frederikssundmotorvej, men de der kører ad den nuværende Hillerødmotorvej og den planlagte Frederikssundmotorvej arbejder ikke på Slotsholmen eller i gå eller cykelafstand fra Nørreport, men i bæltet omkring Ring 3 og 4.
Og for Hillerødmotorvejen er det i lige så høj grad et problem nordpå både om morgenen (Regionshovedkvarter, Novo-Nordisk, Fuji, Foss Electric mm) og eftermiddag (hjemtrafik) end det er et problem ind mod byen om morgenen.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Siemens Desiro / DSB litra MQ indsættes i drift
Siemens Desiro / DSB litra MQ indsættes i drift

Læs i denne artikel om forhistorien, bygningen, godkendelsen og ibrugtagningen af nye Siemens Desiro togsæt til DSB i 2002. Tekst og billeder er af DSB´s projektleder for litra MQ Hans Werner Hansen.

Læs mere

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen