Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Tunnelelementfabrik skal anvendes til kommende projekter (Trafikpolitik)

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 8/4 2021, 23:12 (1117 dage siden) @ Bent Jensen

Nej tak.så hellere tænke på kollektiv trafik omkring de største byer i Danmark,så kan Svenskerne slås med Tyskerne om en tunnel fra Sverige til Tyskland.

Jeg for lyst til frit at citere en svensk minister fra diskussionen om lukning af Barsebäck:
Danmark er ikke et tegneserieland!

Samfundet er afhængig af så meget varetransport og pendling at det transportarbejde kan ikke løftes af den kollektive trafik!
Det kan godt være at der set fra Christiansborg kører en S-bane langs med Hillerødmotorvejen og den planlagte Frederikssundmotorvej, men de der kører ad den nuværende Hillerødmotorvej og den planlagte Frederikssundmotorvej arbejder ikke på Slotsholmen eller i gå eller cykelafstand fra Nørreport, men i bæltet omkring Ring 3 og 4.
Og for Hillerødmotorvejen er det i lige så høj grad et problem nordpå både om morgenen (Regionshovedkvarter, Novo-Nordisk, Fuji, Foss Electric mm) og eftermiddag (hjemtrafik) end det er et problem ind mod byen om morgenen.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Radiostyrede tog til Thisted
Radiostyrede tog til Thisted

I slutningen af 1980erne eksperimenterede DSB med radiostyring af tog og der blev bygget en forsøgsstrækning ved Grønttorvet i København. Jan Eriksen var med på en af prøveturene og fortæller i denne artikel om systemet.

Læs mere

Jernbanebøger

Erindringer fra Præstøbanen

Erindringer fra Præstøbanen. Pris 430 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak