Avatar

Elasticitet - 300 km/t kontra 250 km/t (Generelt)

af gaest, onsdag 13. januar, 2021, 21:23 (192 dage siden) @ My1202

Man anser det stadigt for meget naivt at tro man på samme bane kan køre blot 2 højhastighedstog på 250-300 km/h samtidig med 5-6 godstoge og diverse IC-tog og pendlertog pr. time.

Så ja - måske flere rejsende med højhastighedstoget - men givet langt færre med de andre passagertog som må vente på hrønt lys ligeså snart der er den mindste forsinkelse eller driftproblem.

Nævn blot ét sted hvor en strækning der allerede er kapacitetsmæssigt udfordret kan ombygges til både at huse højhastighedstog, lokaltog, godstog, La'er og sporspærringer uden at der reelt bliver tale om en større udvidelse, og ikke blot en "opgradering" til større strækningshastighed.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Jærnbanen gennem 100 aar
Jærnbanen gennem 100 aar

Redaktionen har fra Kim Diedrichsen modtaget en scannet version af Illustreret Familie-Journals 26. Haandbog fra 1927, der indeholder ´En Skildring af Ildhestens Sejrsgang over Jorden og nogle træk af Jærnbanens Historie´. Hæftet er på 48 sider.

Læs mere

Danske privatbaner

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen