Hastighed på Kystbanen (Jernbanen i dag)

af Banemanden, fredag 09. august, 2019, 06:56 (11 dage siden) @ Frank Poulsen

Jeg tror egentlig mest, at det forslag aldrig er dukket op fordi det er helt udelukket. Der er ingen fordele i at lave flere vigespor, for du kan nærmest ikke bruge dem uden det betyder, at noget andet ender med at blive forsinket.
Og så er prisen pludselig ret høj, for et vigespor betyder der skal være ihvertfald 2 sporskifter mere end der er nu - og sporskifter er DYRE.

Tror simpelthen ikke der vil være gavn i det. Eneste gavn er, at man kan droppe Nivå som endestation, og så er det nemmere at holde ved Klampenborg, Rungsted Kyst og Snekkersten, som alligevel sørger for der er godt fordelt på Kystbanen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Maribo Sukkerfabrik
Maribo Sukkerfabrik
A/S Maribo Sukkerfabrik blev grundlagt i 1896 af Storkøbmand C. A. Quade i Maribo og to store københavnske firmaer. Allerede to år senere blev fabrikken solgt til De danske Sukkerfabrikker og i denne koncern fungerede fabrikken frem til nedlæggelsen i 1963.


 Læs artiklen 

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
3 rengøring tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen