Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hastighed på Kystbanen (Jernbanen i dag)

af Pyloriis, 10/8 2019, 22:31 (1803 dage siden) @ Michael Deichmann

Tilsyneladende sætter de færreste spørgsmålstegn ved at bruge 20 mia. eller mere på et signalsystem som ikke er gennemprøvet.

Begge signalsystemer er i drift både i Danmark og udlandet, så at påstå det ikke er gennemprøvet er spin der ikke bliver mere sandt af at blive gentaget.
Der er nogle nye funktioner, der er tilføjet i de versioner vi implementerer i Danmark - funktioner der er nødvendige i vores baner og dem kan du så mene er uprøvede (det kører i Vendsyssel).
Hovedproblemet over alle på fjernbanen er at indbygning i IC3 er gået helt galt og har overskredet alle milepæle. Det er jo ikke et problem ved ERMTS som sådan, men et problem med den aldrende flåde DSB har.
På S-banen kan du sige at der er et software problem med de våde skinner, og jeg skal være ærlig og sige at det undrer mig at leverandøren ikke kan løse det hurtigere. Våde og fedtede skinner er jo ikke et specielt dansk problem, så det burde der være en løsning på.
Nu kører Metro-ringen ikke endnu, men den får CBTC også og der kommer i hvert fald Nordhavnslinien op at køre på overflden/højbane.

Fungerer ERTMS noget sted på banegårde som Hovedbanegården?
Det fungerer- som du selv påpeger det - endnu ikke på S-banen og gør et tilsvarende system det noget sted i Europa? Hvis ja - så angiv gerne et eksempel af nogenlunde samme omfang som vores hjemlige S-bane.

låst
3300 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak