Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hastighed på Kystbanen (Jernbanen i dag)

af Pyloriis, 10/8 2019, 21:57 (1805 dage siden) @ Svend

Havde man din tilgang til forandring umiddelbart efter Galileo (for 400 år siden) var jorden stadig fladt og centrum i universet.

Det er aldrig for sent at indse man ikke har lavet tingene godt nok - nogle gange koster det så lidt!

.
Ja, og nu sidder du og er sur og bitter over, at du ikke fik gennemført din ide for 100 år siden, mens tid var ..... :-D :-D

Nej.
Men forundret over for lidt interesse de som synes jernbanedrift er vigtig og så alligevel ikke er interesseret i at få flere med toget!

Det kræver nytænkning. Det kræver hurtige tog, det kræver korte ophold på stationerne og elimering af de faktorer som notorisk giver driftproblemer i det omfang det er muligt.
F.eks. reduktion i antal sporskift.
Andre byer benytter f.eks. en 3. skinne til kørestrøm.
Så risikerer man ikke nedfald af køreledning. Men om man kan opnå hastigheder over 100 km/h med den type strømforsyning ved jeg ikke.
Måske andre gør?
Ja - det koster at ville have et moderne og effektivt transportsystem.
Tilsyneladende sætter de færreste spørgsmålstegn ved at bruge 20 mia. eller mere på et signalsystem som ikke er gennemprøvet.

låst
3270 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Norske lokomotiver
Norske lokomotiver

Her er en oversigt over alle norske lokomotiver, fra det første damplokomotiv, der blev sat i drift på privatbanen Norsk Hovedjernbane i 1854, til de nyeste el- og diesellokomotiver hos CargoNet og CargoLink. Listen inkluderer også NSBs smalsporede damplokomotiver.

Læs mere
ContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak