Advarselslamperne blinker igen ved signalsystemet (Generelt)

af steenth, onsdag 17. juli, 2019, 10:40 (469 dage siden) @ mikedk2100

Sorry, men jeg stoler ikke en dyt på de informationer der kommer fra Banedanmark. I den virkelige verden er det jo mere korrekt, hvad journalisten skriver, at der først er el-tog til Aarhus i 2027, når det nu først sker til køreplansskiftet i december 2026.

Journalisten bruger informationerne fra Banedanmark, som du jo ikke har tillid til - hvordan kan du så have mere tillidt til en artikel, som bygger på informationer, som du ikke har tillidt til? Og der er ikke meget andet opdateret oplysninger.

Over 91% af året 2026 vil nemlig ikke være med el-tog til Aarhus.

Jep. Men det er der ikke noget nyt i. Men jeg vil nøjes med at kigge der er trafik til Aarhus uden forringelser indtil de kan forbedre driften med flere nye tog, når de kan bruge de nye el-togsæt.

Mvh
Steen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark
Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.


 Læs artiklen 
Svenska-lok
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen